Company

Nexans CEO’su Christopher Guerin ve Nexans Türkiye Genel Müdürü Atilla Kurtiş'in Mesajı

10 Şub 2023

Türkiye şu anda korkunç bir trajediyle karşı karşıyayken, tüm çalışanlarımıza, çalışanlarımızın yakınlarına ve afetten etkilenen herkese bir dayanışma mesajı göndermek istiyoruz. Kalbimiz, ülke çapındaki tüm yaslı ailelerle birlikte.

Bu bölgede bulunan müşterilerimiz, iş ortaklarımız ve tedarikçilerimiz için de çok üzgünüz.

Nexans çalışanlarının çoğu, dayanışma ve mümkün olan her şekilde yardım etme arzusuyla, Türk ekiplerimizle iletişime geçti. Grubumuzun güçlü değerlerinden biri olan bu yaklaşım için onlara teşekkür etmek istiyoruz.

Afetin büyüklüğünü, yardım kanallarının sayısını, gördüğümüz ikmal ve lojistik sorunları göz önünde bulundurarak afet bölgesine doğru zamanda ve doğru şekilde yardım ulaştırmak istedik. Hem çalışanlarımızın hem de Nexans Türkiye’nin bağışlarını; giyecek ve malzeme yardımlarımızı ve afetzedeler için Nexans'ın transfer olanaklarını her tür destek ve koordinasyonla sunuyoruz.

Önümüzdeki gün ve haftalarda da Türk halkına tam desteğimizi sürdüreceğiz.

Tüm Nexans çalışanları adına, bir kez daha en derin üzüntülerimizi paylaşırken, bu afetten etkilenen herkese tam destek sağlamaya devam edeceğimizi bilmenizi istiyoruz.

Christopher Guerin
Nexans CEO

Atilla Kurtiş
Nexans Turkey Genel Müdürü

 

Kişiniz

Aslı YILDIZ

Bize ulaşın

Daha fazla bilgi almak istediğiniz konular:

Zorunlu alanlar*

Lütfen girişinizi kontrol edin ve tekrar deneyin.

E-posta adresi tek bir @ içermelidir

Kişisel veri koruyucusu

Kişisel verilerinizin işlenmesine ve/veya doğrudan pazarlama veya ticari amaçlarla kullanılmasına itiraz etme hakkınız vardır

Teşekkür ederiz!

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Kısa süre içinde size dönüş yapacağız.

Hata

Bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyin.

Kapat