Company

Nexans, EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda, Ziyaretçilerinden Yoğun İlgi Gördü

21 Kas 2021
EIF 2021

EIF 2021

Nexans, EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda, Ziyaretçilerinden Yoğun İlgi Gördü

Eneji sektörünün öncülerini bir araya getiren EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı, katılımcılarıyla buluştu. Kablo sektörünün lider oyuncularından Nexans, ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü.

Nexans, bu yıl 13 -15 Ekim tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşen EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’na katıldı. Nexans’ın, solar alanlanında geliştirdiği ve standında tanıttığı son teknoloji ürün ve çözümleri ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Birçok ülkeden yüzlerce katılımcı firma ve profesyoneli bir araya getiren fuar, Nexans Türkiye ekibinin yanı sıra Solar Global Satış Müdürü Akram HEDLI de hazır bulunarak sektördeki önemli gelişmeleri ve son teknolojileri Nexans ziyaretçileriyle paylaştı.

Nexans Türkiye Pazarlama Müdürü Batu Ketenci Çevre dostu elektriğin kullanıldığı yeni dünyada enerji dönüşümüne liderlik etme misyonuyla hareket eden Nexans, 120 yıllık tecrübesiyle enerji üretimi, dağıtımı ve kullanımına yönelik çözümler tasarlıyor. Biz de Nexans Türkiye olarak, güneş enerjisi santrallerinin uluslararası standartlarına uyan, değişken ve zorlu şartlara dayanıklı, dış mekan kullanımı için uygun ve kullanım ömrü 25 yıla kadar uzanan solar çözümlerimiz ile fuarda yerimizi almaktan ve gördüğümüz ilgiden dolayı çok memnunuz.” dedi.

 

Kişiniz

Aslı YILDIZ

Bize ulaşın

Daha fazla bilgi almak istediğiniz konular:

Zorunlu alanlar*

Lütfen girişinizi kontrol edin ve tekrar deneyin.

E-posta adresi tek bir @ içermelidir

Kişisel veri koruyucusu

Kişisel verilerinizin işlenmesine ve/veya doğrudan pazarlama veya ticari amaçlarla kullanılmasına itiraz etme hakkınız vardır

Teşekkür ederiz!

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Kısa süre içinde size dönüş yapacağız.

Hata

Bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyin.

Kapat