Company

2020 Kablo İhracat Başarı Ödülleri TET Tarafından Dağıtıldı, Birinci Nexans Türkiye

30 May 2021

Elektrik ve Elektronik İhracatçıları Birliği (TET) 2020 yılı İhracat Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. Nexans Türkiye, TET tarafından dağıtılan ödüllerde, kablo altsektöründe en yüksek ihracat rakamına imza atan üretici ödülene layık görüldü. Böylece, bu klasmanda şampiyoluğunu 5 yıldır korumuş oldu.


2020 yılında, global satış ağıyla birlikte, 50 farklı ülkedeki 100'den fazla müşteriye hizmet veren Nexans Türkiye, Mecidiyeköy, Denizli ve Tuzla’daki tüm çalışanlarıyla, müşteri odaklı bir yaklaşım sergileyerek güçlü uygulamalar geliştirdi ve böylesine bir başarıya imza attı.


Nexans Türkiye Satış Direktörü Emre Erol: “Bu klasmanda liderliğimizİ korumaktan ve Türkiye’nin ekonomisinde böyle önemli bir rol oynamaktan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Çalışmalarımızın karşılığında böylesi değerli ödüllere layık görülmek bizi her yıl daha da güçlendiriyor ve motive ediyor. Bu başarıda katkısı bulunan tüm Nexans Türkiye çalışanlarını tebrik ediyorum”.

Kişiniz

Aslı YILDIZ

Bize ulaşın

Daha fazla bilgi almak istediğiniz konular:

Zorunlu alanlar*

Lütfen girişinizi kontrol edin ve tekrar deneyin.

E-posta adresi tek bir @ içermelidir

Kişisel veri koruyucusu

Kişisel verilerinizin işlenmesine ve/veya doğrudan pazarlama veya ticari amaçlarla kullanılmasına itiraz etme hakkınız vardır

Teşekkür ederiz!

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Kısa süre içinde size dönüş yapacağız.

Hata

Bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyin.

Kapat